Καλώς ορίσατε στη νέα μας ιστοσελίδα :-)

Ήταν μόλις 2014 όταν για πρώτη φορά σάς είπαμε “καλώς σας βρήκαμε” και σας προσκαλέσαμε να γνωρίσετε μια ομάδα νέων ανθρώπων που ξεκινούσε να ασχολείται με τα “ψηφιακά”. Από εκεί και πέρα ακολούθησαν δεκάδες συνεργασίες και λίγες εκατοντάδες project, ερευνητικά προγράμματα, εκδηλώσεις, αλλαγές και ξανά αλλαγές, μια μετακόμιση (και ίσως μία ακόμη 2020 επιτρέποντος).

Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι ότι η νέα ιστοσελίδα της Sociality ήταν στα σκαριά για πάρα πολύ καιρό αλλά αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Βλέπετε, ο χρόνος που περνάει δεν φαίνεται μόνο στα ημερολόγια αλλά πρώτα και κύρια σε εμάς τους ίδιους. Αυτό το project είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που ήταν και είναι Sociality, καθώς και σε όλες και όλους εσάς που βρεθήκαμε να σχεδιάζουμε και να δουλεύουμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια.

Στη νέα μας ιστοσελίδα θα βρείτε την ανανεωμένη μας ταυτότητα και την παρουσίαση των περίφημων Τεσσάρων Πυλώνων της Sociality: Διαδικτυακή Παρουσία, Ψηφιακά Εργαλεία, Εκπαίδευση και Έρευνα.

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι μέσα στη νέα ιστοσελίδα θα μπορούμε πλέον να σας παρουσιάζουμε το αρχείο των συνεργασιών μας μέσα από το portfolio κάθε τομέα δραστηριότητας και μέσα από αναλυτικά case study (π.χ. Synergy, Data4Impact. ThePressProject, Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών), ο κατάλογος των οποίων μόνο θα μεγαλώνει από εδώ και πέρα! Μπορείτε να επισκεφθείτε το blog μας για να διαβάσετε για μερικές ακόμα σημαντικές αλλαγές που συνοδεύουν το redesign μας.

Καλώς σας ξανα-βρήκαμε 🙂
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ SOCIALITY


Η φωτογραφία με την επιγραφή Utopia είναι του Marco Monetti, Flickr, CC BY-ND