Συμμετοχή στην ΚΑΛΟ – Athens Expo ’17

Την ερχόμενη Τετάρτη 1 Νοεμβρίου ξεκινά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων η 1η Έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (ΚΑΛΟ). Σκοπός της Έκθεσης είναι να συστήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ΚΑΛΟ στο ευρύτερο κοινό, να δικτυώσει τους φορείς της Κοινωνικής Οικονομίας αλλά και να φέρει σε επαφή τους εκπροσώπους των μεγάλων παραγωγικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας με την ΚΑΛΟ.

Από την πλευρά μας, μπορείτε να μας βρείτε στη συζήτηση “10 λεπτά κήρυγμα”… – “Οι φορείς ΚΑΛΟ αυτοπαρουσιάζονται” το απόγευμα της Πέμπτης 2/11 (18:00-20:00), όπου θα συζητήσουμε για την επιλογή μας να δραστηριοποιηθούμε εντός της Κ.ΑΛ.Ο, περιγράφοντας όσο το δυνατόν καλύτερα τις ιδιαιτερότητες αλλά και τις απαιτήσεις του συνεταιριστικού μοντέλου εργασίας.

Επίσης, στην τριήμερη έκθεση θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια κοινωνικής επιχειρηματικότητας, workshops των φορέων της Κ.ΑΛ.Ο για την καλύτερη δικτύωσή τους και την ανάπτυξη του πεδίου. Εκεί, σε συνεργασία με το Dock – Συνεργατικός Χώρος Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, στο Εργαστήριο 1: Ψηφιακή Επικοινωνία 1.0 θα προτείνουμε μία μέθοδο πρώτης προσέγγισης της επικοινωνιακής στρατηγικής φορέων ΚΑΛΟ, ξεκινώντας από βασικά βήματα και φτάνοντας μέχρι το σημείο που η παρουσία γίνεται πια συγκροτημένη παρέμβαση (Παρασκευή 3/11, 12:00-14:00).

Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΛΟ – Athens Expo ’17 με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη διοργάνωση: expo.foreis-kalo.gr.