Συμμετοχή στην 2η έκθεση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας

Η δεύτερη έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες στους χώρους του παλαιού Χρηματιστηρίου Αθηνών. Η εκθεση διοργανώνεται από την Ειδική Γραμματεία Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Σκοπός της Έκθεσης είναι να συστήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες ΚΑΛΟ στο ευρύτερο κοινό, να δικτυώσει τους φορείς της Κοινωνικής Οικονομίας αλλά και να φέρει σε επαφή τους εκπροσώπους των μεγάλων παραγωγικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας με την ΚΑΛΟ. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποίηθηκαν θεματικές συναντήσεις – συζητήσεις πάνω σε επιλεγμένους κλάδους οικονομικής δραστηριότητας και ειδικά θέματα ενώ ο διάλογος επικέντρωθηκε πάνω στις προοπτικές και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι φόρεις, όπως για παράδειγμα η αναγκαία βελτίωση των υφιστάμεων νόμων για την ΚΑΛΟ.

Από την πλευράς μας, θεωρούμε σημαντική την εποικοδομητική ανάδειξη σημείων προς αντιμετώπισης ώστε να αναπτυχθούν οι δυνατότητες φορέων. Συμμετείχαμε στην έκθεση στο χώρο των νέων τεχνολογίων με πληροφορίες και υλικό για τον συνεταιριστικό τρόπο εργασίες, τις νέες τεχνολογίες, την  λειτουργία και τις δραστηριότητας μας.

Η συμμετοχή των έκθετων περιλάμβανεται 150 φόρεις από όλη τη χώρα με σημαντικό εύρος δραστηριοποίησης.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΛΟ – Athens Expo ’18 με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη διοργάνωση: expo.foreis-kalo.gr.