Καλώς σας βρήκαμε :)

Είμαστε μια ομάδα φίλων που γνωρίζονται εδώ και χρόνια από το πανεπιστήμιο (ΑΣΟΕΕ-ΟΠΑ) και την συνύπαρξη στους κοινωνικούς χώρους. Ξεκινήσαμε σταδιακά, ο καθένας από διαφορετικές αφετηρίες, την ενασχόληση με την ψηφιακή επικοινωνία, και βρεθήκαμε να συνεργαζόμαστε όλο και πιο έντονα, εκτιμώντας τη δύναμη της συνέργειας και της συλλογικής προσπάθειας. Ξέροντας ότι έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και κοινούς στόχους, αποφασίσαμε να εργαστούμε μαζί φτιάχνοντας την Sociality.  Περισσότερα για το τι κάνουμε εδώ.

Με το σημερινό ποστάρισμα ξεκινάει η δημόσια εικόνα μας ως Sociality. Από σήμερα θα μοιραζόμαστε μαζί σας το website μας, τη σελίδας μας στο Facebook και στο LikedIn, όπως επίσης και το λογαριασμό μας στο Twitter. Θα γράφουμε και θα μιλάμε γιατί θέλουμε να δείξουμε την δουλειά μας προς τα έξω, θέλουμε να μάθουμε συνεχώς όλο και περισσότερα, και θέλουμε να κάνουμε καινούργιους φίλους και φίλες που να μπορούμε να συνεργαστούμε στην πορεία.

Οι θεματικές που θα καλύπτουμε μέσα από το blog και τους social media λογαριασμούς μας έχουν να κάνουν πρωτίστως με τις ίδιες μας τις δημιουργίες, όπως επίσης και με καινοτόμες ιδέες σε web development, digital marketing, λειτουργικά συστήματα, προσπάθειες συλλογικής εργασίας – ιδιαίτερα ό,τι έχει να κάνει με τον κόσμο του ψηφιακού. Ακόμα reviews από ημερίδες στις οποίες παρευρεθήκαμε, ό,τι από την δουλειά μας και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε κρίνουμε χρήσιμο μοιράσματος καθώς και πολλά άλλα που θα μας προκύψουν στην πορεία.

Σύντομα θα ξεκινήσει και το δεύτερο κομμάτι του εγχειρήματος μας, πέρα από την συλλογική εργασία, που θα αφορά την αυτομόρφωση πάνω στα ψηφιακά, δηλαδή σεμινάρια, open projects και πολλά άλλα. We will keep you updated! Προς το παρόν, αν σας ενδιαφέρει το όλο ζήτημα μπείτε στο group IT Communa όπου ανταλάσσουμε γνώσεις, άρθρα και resources πάνω στα ζήτηματα του διαδικτύου.

Επομένως, να ξέρετε ότι μπορείτε να μας βρείτε σε οποιοδήποτε από αυτά τα κανάλια επικοινωνίας. Και στο e-mail [email protected]. Και σε λίγο καιρό και στον χώρο μας στην Πανεπιστημίου. Ή σε κάποιο event. Και γενικώς, εδώ θα είμαστε 😀