Παρουσίαση του UniverSSE 2017

Από την Παρασκευή 9 έως την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών θα πραγματοποιηθεί το 4ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία (Κ.Αλ.Ο.), UniverSSE 2017 Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν αποστολές από 20 ευρωπαϊκές χώρες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Κ.Αλ.Ο. Οι θεματικές ζώνες του συνεδρίου θα περιλαμβάνουν ζητήματα όπως μορφές, πεδία και οπτικές της Κ.Αλ.Ο,  την υπεύθυνη κατανάλωση και παραγωγή, πρακτικές Κ.Αλ.Ο στην κοινωνική ένταξη, κοινωνική καινοτομία, προσεγγίσεις και πρακτικές για τα κοινά.

Είναι μεγάλη μας χαρά που πραγματοποιείται αυτό το συνέδριο στην Αθήνα και θα βρισκόμαστε εκεί ψυχή τε και σώματι, μιας και είχαμε τη χαρά να συνεργαστούμε και στην κατασκευή του website του συνεδρίου.

Οι μαμάδες μας μπορούν να μας δουν και στο βίντεο που ακολουθεί 🙂

Τι συμβαίνει τελικά με αυτήν την τελεία;

Τι συμβαίνει με αυτήν την τελεία;Επιτέλους η απάντηση!#universse2017https://www.facebook.com/events/726731110831588

Gepostet von UniverSSE 2017 am Mittwoch, 7. Juni 2017

Η παρουσία δεκάδων ακτιβιστών, μελών εθνικών δικτυώσεων, συνεταιριστών και ερευνητών στην Αθήνα και η διαπιστωμένη ανάδυση, οι ανάγκες και η δυναμική της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, αποτελούν έναν πολλά υποσχόμενο συνδυασμό για τη διοργάνωση του συνεδρίου. Αποτελούν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για ανταλλαγή εμπειριών, γνώσεων και πρακτικών, μια στιγμή συνάντησης του πολύμορφου γαλαξία των ενεργών στο χώρο της Κ.Αλ.Ο. εγχειρημάτων και στην αναζήτηση κοινών αφηγήσεων και στρατηγικών σε ελλαδικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Από την πλευρά μας, συμμετέχουμε, συνεισφέρουμε και θέλουμε να πετύχει το UniverSSE 2017 γιατί θεωρούμε ότι η Κ.Αλ.Ο πρέπει και μπορεί να πετύχει ορατότητα μέσα στην κοινωνία, να κερδίσει έδαφος. Πιστεύουμε ότι μέσα από αυτή τη συνάντηση θα δημιουργηθούν οι δικτυώσεις οι οποίες θα την βοηθήσουν να πάει ένα βήμα παραπέρα.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στο πρόγραμμα του συνεδρίου.
Πότε: 9-11 Ιουνίου
Πού: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών