Τα λέμε στο Φεστιβάλ Αλληλέγγυας & Συνεργατικής Οικονομίας

Τις επόμενες μέρες (Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή 10-11-12 Οκτωβρίου) λαμβάνει χώρα στο Ελληνικό το 3ο Φεστιβάλ Αλληλέγγυας και Συνεργατικής Οικονομίας. Περιμέναμε με πολύ ενδιαφέρον αυτό το τριήμερο, και μάλιστα, μέχρι και πριν λίγες μέρες, η συμμετοχή μας σε αυτό δεν είχε επιβεβαιωθεί. Τελικά όλα κύλησαν ομαλά και έτσι το ερχόμενο τριήμερο, η Sociality θα μετακομίσει στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού. (Facebook event εδώ)

Το φεστιβάλ θα είναι μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουμε και να γνωριστούμε με τις αναρίθμητες συλλογικότητες, ομάδες, κινήματα, καλλιεργητές, παραγωγούς που συναποτελούν και οικοδομούν σταδιακά ένα εναλλακτικό πλάνο για την οικονομία και την καθημερινότητά μας. Ξέρουμε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα μπορέσουμε να μιλήσουμε και να ακούσουμε για την αλληλέγγυα και τη συνεργατική οικονομία, τις κολεκτίβες και τους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους εργασίας, για τα αυτοοργανωμένα δίκτυα διανομής και για την ομότιμη παραγωγή (δίκτυα peer to peer). Είναι σημαντικό για εμάς να είμαστε κομμάτι αυτού του κόσμου, να μαθαίνουμε από αυτόν και να προσπαθούμε να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα σε αυτόν.

Αν σας βγάλει ο δρόμος λοιπόν στο Ελληνικό αναζητήστε το τραπεζάκι μας να τα πούμε. Διαφορετικά, τα λέμε σε κάποιο από τα πολλά εργαστήρια που έχει το εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόγραμμα του φεστιβάλ. Και μη ξεχάσετε να φέρετε φάρμακα για το Μητροπολιτικό Ιατρείο Ελληνικού!

10418902_351418895022557_532813369405759838_n